Πως θα έρθετε στον Ξενώνα

Πως θα έρθετε σε εμάς

Το "Margarita's House" βρίσκεται πολύ κοντά στο κοσμοπολίτικο λιμάνι της Ύδρας, σε χρονική απόσταση περίπου τρία λεπτά, από την προκυμαία στην οποία φτάνουν τα flying dolphins.

Για να φτάσετε από το λιμάνι μέχρι τον Ξενώνα, ο δρόμος είναι πλακόστρωτος, χωρίς σκαλάκια και φαντάζει ως μία εύκολη διαδρομή, για εσάς και τις αποσκευές σας.

Φτάνοντας στην Ύδρα, αφού περάσετε την πρώτη σειρά των παραλιακών cafe, κάνετε αριστερά στην πρώτη γωνία του λιμανιού, στον εκθεσιακό χώρο "My Crown", στην οδό Τομπάζη και στο "Amalour bar" παίρνετε τον αριστερότερο κλάδο του δρόμου και συνεχίζετε ευθεία επάνω στην οδό Σαχτούρη.

Θα μας βρείτε στα αριστερά σας, σε απόσταση περίπου 150 μέτρα από το λιμάνι της Ύδρας, στο τέλος της οδού Σαχτούρη, λίγο αριστερά, σε μια πολύ ήσυχη γειτονιά.Η ΥΔΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Πλησιάζοντας το λιμάνι, η πόλη της Ύδρας φαντάζει σαν ένας πίνακας ζωγραφικής με γκρι, άσπρα και μπλε χρώματα πάνω από το γαλάζιο της θάλασσας, υπόδειγμα αρχιτεκτονικής και αισθητικής.

Βρίσκεται στο κέντρο του νησιού, στο μυχό ενός κλειστού όρμου, και είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στη βραχώδη πλαγιά, γύρω από το λιμάνι, δημιουργώντας μια μοναδική αρμονία μεταξύ αρχιτεκτονικής και περιβάλλοντος.

Από την πρώτη στιγμή, ο επισκέπτης που την προσεγγίζει, μαγεύεται, γυρίζει πίσω στο χρόνο και εντυπωσιάζεται από τη θέα των ψηλών και επιβλητικών αρχοντικών που δεσπόζουν στο λιμάνι της πόλης. Ίσως να είναι η μοναδική αρχιτεκτονική και γραφικότητα του νησιού, ίσως πάλι να είναι η μακρόχρονη και η πολιτιστική κληρονομιά του ή ίσως όλα μαζί ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ