Τιμές / Πολιτική

Τιμές / Πολιτική

Οι τιμές για τη διαμονή σας στο Διαμέρισμά μας, αναπροσαρμόζονται ανάλογα με τις ημέρες και την περίοδο της διαμονής σας.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

Για να κάνετε κράτηση πρέπει να προκαταβάλλετε ένα μέρος από το συνολικό ποσό, κατόπιν συννενόησης, με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

Αν ακυρώσετε τουλάχιστον 15 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, τότε δεν υπάρχει καμία χρέωση και επιστρέφεται η προκαταβολή.

Αν ακυρώσετε σε λιγότερες από 15 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, τότε θα χάσετε την προκαταβολή που έχετε καταθέσει.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ

Το Διαμέρισμα, λόγω της κατακόρυφης εσωτερικής σκάλας, διατίθεται μόνο για δύο ή τρεις ενήλικες, προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν ατύχημα σε παιδιά.

Στο Διαμερισμά μας δεν επιτρέπεται η τοποθέτηση και η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν θόρυβο και ενόχληση στους περιοίκους, καθώς επίσης τα πάρτι και οι εκδηλώσεις.


Στο Διαμέρισμα δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Check-in από 14:00 και Check-out μέχρι τις 12:00.

Οι επισκέπτες πρέπει να τηρούν τις ώρες κοινής ησυχίας που είναι μεταξύ 15:00 και 18:00Η ΥΔΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Πλησιάζοντας το λιμάνι, η πόλη της Ύδρας φαντάζει σαν ένας πίνακας ζωγραφικής με γκρι, άσπρα και μπλε χρώματα πάνω από το γαλάζιο της θάλασσας, υπόδειγμα αρχιτεκτονικής και αισθητικής.

Βρίσκεται στο κέντρο του νησιού, στο μυχό ενός κλειστού όρμου, και είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στη βραχώδη πλαγιά, γύρω από το λιμάνι, δημιουργώντας μια μοναδική αρμονία μεταξύ αρχιτεκτονικής και περιβάλλοντος.

Από την πρώτη στιγμή, ο επισκέπτης που την προσεγγίζει, μαγεύεται, γυρίζει πίσω στο χρόνο και εντυπωσιάζεται από τη θέα των ψηλών και επιβλητικών αρχοντικών που δεσπόζουν στο λιμάνι της πόλης. Ίσως να είναι η μοναδική αρχιτεκτονική και γραφικότητα του νησιού, ίσως πάλι να είναι η μακρόχρονη και η πολιτιστική κληρονομιά του ή ίσως όλα μαζί ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ